IOC 60K-2M

 



Az (opcionális) adatinterfészek segítségével a súlyadatokat könnyen átküldhetjük táblagépekre, laptopokra, PC-kre, hálózati eszközökre, okostelefonokra, és nyomtatókra.
nagyon mobilis, köszönhetően az (opcionális) akkumulátoros üzemmódnak (külön megvásárolható), valamint a kompakt kivitelének és alacsony súlyának, szinte bárhol használható (gyártás, raktár, disztribúció stb.)
Vízszintmérő és szintezhető lábak a legpontosabb mérési eredmény érdekében.
Rozsdamentes acél mérőlap, festett acél alap, szilikon bevonatú alumínium mérőcella, por és fröccsenés elleni védelem, IP65
Kommunikációs protokoll (KCP). A KCP egy szabványos interfészparancs-felépítés a KERN mérlegekhez és más eszközökhöz, amely lehetővé teszi az összes releváns paraméter és eszközfunkció begyűjtését és kezelését. Egyszerűen összekapcsolhatja a KERN eszközöket a KCP segítségével: számítógépekhez, ipari vezérlő rendszerekhez és más digitális rendszerekhez. Nagyon sok esetben a KCP kompatibilis az MT-SICS protokollal. Csak RS-232 adat interfészen keresztül lehetséges, egyéb interfészek használatáról gyártói egyeztetés szükséges.

Interfészek lehetőségei:
– RS-232 (standard)
– LAN vagy USB (adatok exportálása), WLAN Bluetooth (opcionális)
– terhelésjelző-lámpa

Maximális terhelhetőség (kg)
30 
Felbontás (g)
10 
Hitelesíthető
igen 
Újratölthető akkumulátor a csomag része
 
Rozsdamentes mérlegház
igen 
Rozsdamentes érzékelő
 
Rozsdamentes kijelző
 
IP védett
igen 
Szögletes (mm x mm)
400×300